2016. november 8., kedd

14. Mozaiko-sokk

A mozaikcsalád egy természetellenes képződmény. Sokkhatások érhetik benne az embert. De ha benne vagy, így csináld! 
Vagy ne... 
Valamivel a blog elindítása után  rajtolt ez az oldal is a Facebookon, mert úgy éreztem, kell egy felület, ahol kicsit szabadabban lehet posztolgatni, cikkeket megosztani, kapcsolatokat szőni. A találó nevet egyik kedves barátnőm javasolta (irigykedtem is, hogy nem nekem jutott eszembe! :) ), aki egyáltalán nem mozaikcsaládban él, nem is vált el soha, de azért azt tudja, hogy sokkhatások a legrendesebb családban is érik az embert időnként :) Hát még mozaikéknál...! 

Valóban jól működik a felület, főleg, mikor egy-két bejegyzés nagyobb érdeklődést vált ki egyik-másik csoportban. Jó látni, mi érdekli az embereket, akik hasonló cipőben járnak, jó olvasni a véleményüket, tapasztalataikat. 

Azt is érdekes látni, hogy milyen sokfelől látogatják az oldalakat, és hogy nemcsak nők olvassák ám, hanem bizony, az férfiak is érdeklődnek! Egy kis statisztika:

Remélem, idővel majd mindkét fórumon beindul a bátor megnyilatkozás, és jó kis eszme- és tapasztalatcserék, pro-kontra vélemények tömkelege lepi el az oldalakat, hogy lássuk, átérezzük, mennyire nem fekete-fehér ez a világ, amiben élünk, mennyire sokféleképp lehet jól élni, egymással kijönni!                         
OLVASSÁTOK, OSSZÁTOK! KÖSZI!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos a véleményed, mondd el, lehet, hogy épp a te tapasztalataid segítenek valakit át egy aktuális nehézségen!