2021. március 30., kedd

Ingyenes konzultáció családi nehézségek, kapcsolati zavarok megoldására

 

Kedves Olvasó!


Előfordul-e néha, hogy úgy érzi, munkatársai, barátai jobban megértik, mint a házastársa? Tapasztalta-e, hogy mintha mindig ugyanarra a forgatókönyvre rúgnák össze a port párjával, szinte bármin? Vagy éppenhogy egy-két jól beazonosítható téma az, amire "ugranak", és azon kapják magukat, hogy egyik pillanatról a másikra már megint belekerültek egy egyre durvuló vitába? Van-e olyan érzése néha (gyakran), hogy bármennyit gürizhet, családtagjai nem értékelik? Hogy nem számíthat a párjára a fontos ügyekben? Hogy alig tapasztalja otthon a családi békét, a nyugalmat, és inkább menekülne valahová, valakihez, aki megérti...?

Egy lehetőséget szeretnék figyelmébe ajánlani, amelynek segítségével kezébe veheti a nehézségei megoldását. Tévedés azt hinni, hogy bele kell törődni egy elromlott kapcsolatba, vagy bátortalanul hátralépni, ha nem működnek a dolgok kedvünk szerint, mondván: ezen úgysem lehet segíteni, a másik a hibás, ő meg nem fog változni. Dehogynem! A rendszerszemléletű családkonzultáció elvezeti a párt, családot egy olyan optimális működéshez, amiben érzelmi biztonságban érezhetik magukat. 
INGYENES KONZULTÁCIÓ családi nehézségek, kapcsolati zavarok megoldására: két végzős családkonzulens-hallgató vezetésével, szupervízióval (szakmai hatékonyságfejlesztéssel), jelenleg ONLINE módon.
Családkonzulensnek képződöm, a tanfolyam vége felé járok, amikor is a tanultak gyakorlati alkalmazása következik. A családkonzulens a mindennapi életvitelben elakadt, de klinikai értelemben nem beteg személyek, párok, családok konfliktuskezelését segíti, krízishelyzeteik rendezését és az egyéni, párkapcsolati, családi fejlődési szakaszukban előálló nehézségek megoldását mozdítja elő. A családterapeutától főleg az különbözteti meg, hogy egészséges családokkal foglalkozik, nem diagnosztizál, keretei lazábbak, módszere inkább eklektikus, mint kötött. A tanácsadástól pedig abban tér el, hogy hatása nem egyetlen problémára, hanem az egész családi kapcsolatrendszer jobb működésére hat, s így hosszútávú.
Ha tehát eddig a költségek vagy a személyes megjelenés hátráltatta egy ilyenfajta szolgáltatás igénybevételében, akkor arra biztatom, jelentkezzen, vagy ajánlja ismerőseinek, barátainak, akik talán élnének vele. 
Jelentkezés: baranyaiszilvia@mozaikosok.hu
A lehetőség 2021. ÁPRILIS 18-ig él, korlátozott számban.

1 megjegyzés:

  1. Szeretném megköszönni a Wiccan Duma nagy segítségét. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert anyaként kudarcnak éreztem magam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma embereken segít. Örülök, hogy a lányom megszabadult a kábítószer-függőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erőteljes varázslatokat. A nézők számára nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom Önöket, hogy segítséget kaphatnak a függőségük megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést. Lépjen kapcsolatba a Wiccan Dumával a következőkért:
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelmi varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    11) Varázsmunka a bírósági per megnyerésére
    12) varázslat a megszállottság megtörésére
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés

Fontos a véleményed, mondd el, lehet, hogy épp a te tapasztalataid segítenek valakit át egy aktuális nehézségen!